Печат

Ние сме

Изработка на сайт SiteUp.

Ние сме амбициозен екип от специалисти, решени да направят професионалната изработка на уеб сайтове достъпна за всеки. Нашата цел е да представим колкото се може по-голяма част от бизнеса в Интернет. Освен бизнеса искаме да помогнем и на хората, които имат какво да кажат, като се заемем с изработката на тяхната лична Интернет страница - блог. Вярваме, че фразата „Ако те няма в Интернет, значи не съществуваш“ ще бъде още по-вярна в бъдеще и функционалния уеб сайт ще е задължителен атрибут при  работа с клиенти.

.

Екипът на SiteUp вярва, че добре изработения сайт трябва да бъде неизменна част от всеки бизнес, които иска да има бъдеще. Технологиите се променят, а с тях и хората се променят. Вече не търсим телефона на бизнеса, които ни интересува, а търсим неговия уеб сайт. Прецизно изработения уеб сайт освен, че запознава потенциалните Ви клиенти / партньори с дейността Ви, стоките и услугите, които предлагате, е и въпрос на престиж.
Поради тези и много други причини, смятаме, че мисията, която сме си поставили е до голяма степен и социална – Да помогнем на колкото се може повече хора и организации да имат красив и функционален уеб сайт на реално ниска цена. Вярваме, че дори и бизнесът Ви да не продава онлайн е важно организацията Ви да бъде представена в Интернет по подходящ начин. За нас е важно не просто да направим Вашия Интернет сайт, а да го изработим така, че да работи за вас.

Според нас добрата изработка на сайт включва:

  • Чиста архитектура.
  • „Умна“ навигация.
  • Calls to action.
  • Маркетинг компоненти.

Успешния уеб сайт трябва да служи на таргета си и да е фокусиран върху това  да отговаря на нуждите на клиента и индиректно да продава.Предлагаме нашите услуги, както във Варна, така и в цялата страна.

 

 Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с нас! Нека обсъдим детайлите лично, конкретно за вас!