Печат

Лечебно Плуване за Деца

Лечебно Плуване за Деца.

Интернет сайт, планиран и разработен от SiteUp.
Сайтът е направен с помощта на Joomla.

Предизвикателството при планирането и изработката на този уеб сайт беше голямо, защото той трябваше да комбинира впечатляваща визия, която да се харесва на децата, със задълбочената информация, която е необходима на родителите. Сайтът беше планиран като семпъл, но в същото време атрактивен, без да се натрапва.

.
Печат

SiteUp

SiteUp.

Интернет сайт, планиран и разработен от SiteUp.
Сайтът е направен с помощта на Joomla.

Дизайнът на този сайт е направен за да впечатлява. В повечето случаи не е никак добра идея дизайнът на един уеб сайт да отвлича вниманието от съдържанието му и продукта/услугата, който предлага. Това обаче е уеб сайт, който продава уеб сайтове и по тази причина трябва да впечатлява, да показва възможности и стил. Защото, ако не го прави, как ще убеди клиентите си, че техните сайтове ще са успешни?

.
Печат

Идеята G-up

Идеята G-up.

Интернет сайт, разработен от SiteUp.
Сайтът е направен с помощта на WordPress.

Това по същество е информационен сайт и експертен блог в едно. Това често се оказва много добра идея. Блогът може да бъде много силен инструмент за популяризирането на един сайт, а от там за увеличаването на потребителите на предлагания  продукт/услуга. Поддържането на блог обаче има специфични особености, с които е важно клиента да бъде запознат.

.