Печат

Предлагаме ви

Разработка на сайт - SiteUp.

Предлагаме Ви изработка на уеб сайт за Вашия бизнес или лична Интернет страница – експертен блог. Ние сме фокусирани върху разработката на уеб сайтове за малкия и среден бизнес, както и изготвянето на лични Интернет страници за експерти и хора, които имат какво да кажат. Изработените от нас сайтове се отличават с чиста архитектура, умна навигация, реално ниска цена, функционалност съобразена с конкретните Ви нужди и таргет групи. Акцент в работата ни са маркетинговите компоненти.

.

Ние вярваме, че повечето интернет сайтовете трябва да бъдат тясно профилирани, да съдържат достатъчно, но не прекалено много информация, да имат безкомпромисна функционалност,  семпъл дизайн и не на последно място да радват окото.

 Разработката на сайт протича по следния начин:

1. Интервю, в което заедно определяме нуждите ви и характеристиките за разработка на бъдещия уеб сайт. По време на интервюто ви помагаме да си отговорите на въпроси като: Кои са идеалните ви клиенти?; От какво се нуждаят?; Какви са техните желания?; Какви са техните проблеми?; Как можете да им помогнете? и много други. Отговаряйки на тези въпроси получаваме конкретни параметри за изработка на уеб сайтът Ви, а именно за архитектурата, функционалността и визията. Определяме срокове за следващите етапи в съвместна ни работа и точната цена за разработка на Вашия уеб сайт.

2. След като получим от Вас необходимите ни материали, ние разработваме и Ви представяме проект, който ако одобрите, превръщаме в готов уеб сайт.

3. Обучаваме Ви как да поддържате Вашият нов Интернет сайт.

 

Изработваните от нас уеб сайтове са динамични и използват една от двете системи за управление на съдържанието: Joomla ; WordPress
 
Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с нас! Нека обсъдим детайлите лично, конкретно за вас!